Slider

Mesquecons

MESQUECONS som una empresa de construcció on oferim solucions eficaces en obra civil i edificació, tant en el sector públic com privat, amb una clara aposta per la qualitat en l’execució de cada un dels projectes a realitzar.

Per a MESQUECONS, construir és una tasca viva i creativa, per això, avancem per a respondre amb noves formes de treballar, perquè comprenem que la societat que ens rodeja ens exigix canvis constants, a més de comprometre’ns amb l’entorn.

MESQUECONS inicia la seua activitat l’any 2009, encara que a causa de la nostra visió, filosofia i equip humà emprenedor i amb una dilatada experiència en el sector de la construcció, hem aconseguit que esta prospere tant en zona geogràfica com en diversificació de clients.

L’equip humà de MESQUECONS està format per professionals propis i col·laboradors externs la màxima prioritat del qual és adaptar-se a les necessitats de cada client, per la qual cosa en la selecció de personal es valora tant professionalitat com qualitats personals i humanes.

construccion-oficina-1